archief >>

Basement Big Band met Rob van Bavel

06 apr 20:00 - 22:00 uur


Jazz at Scala op vrijdagavond 6 april. Een verrassend concert van de Scala Basement Bigband onder leiding van Maarten Gal en special guest pianist Rob van Bavel in de theaterzaal van CCM De Plataan in Meppel. Entree € 7,50 (inclusief drankje). Kaartverkoop aan de deur.


Programma
Orkestleider Maarten Gal vertelt: 'Voor de pauze klinkt orgineel repertoire van de Count Basie Bigband. Muziek waarbij de swing voorop staat. We spelen arrangementen uit de jaren ’50-’60 van Neal Hefti ('Flight of the Foo bird'), Frank Foster ('Shiny Stockings') en Benny Carter ('Kansas City Suite'). Ook de herkenningstune van het CB orkest ontbreekt niet, 'the One O’clock jump'.

Na de pauze brengen we moderner repertoire en komt vooral de latin muziek aanbod. Van Santana de hit 'O ye como va' tot 'Sheila ’s Slight Accent' en van de Round midnight titelsong 'Chan’s Song' tot de jaren 70 hit 'My kind of sunshine'. Dit allemaal met de fantastisch pianist Rob van Bavel die al menig Edison in de wacht sleepte met zijn virtuoze pianospel.
Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op