Kies hier uw cursus

Scala Urban Arts


Onderdelen:
Lidmaatschap Urban Arts Urban Arts Junior
Urban art is de kunst van de straat! Stap in de wereld van beats & sounds, rap & recording, video’s & vlogs. De coaches en leden van Stichting Urban Unity verwelkomen je graag in de ‘family’ waar het draait om het uiten van je creativiteit, de kunst van het presenteren van jezelf en je werk, maar ook om gezelligheid, plezier en respect voor elkaar. Deskundige en enthousiaste coaches zetten zich met veel passie in om jou wegwijs te maken in de urban arts en je een fantastische tijd te bezorgen. 
 

Rap, Studio & Beats
Componeer je eigen beats en sounds, schrijf je eigen rapteksten en produceer je eigen tracks in de studio.


Vlogs & video’s
Zelfbedachte content creëren, video's editen en vloggen als je favoriete YouTuber. Leef je uit met je pranks en sketches en deel je video’s op YouTube en social media.


DJ & draaitafel
De draaitafel is voor jou. Losgaan in de DJ booth. Laat je eigen sound horen!


Stage performance
Volop mogelijkheden om te ‘shinen’ en aan je stage-performance te werken. Je kunt optreden tijdens allerlei evenementen in de regio en door het land.

Lid worden?
Als je lid wordt van Scala Urban Arts, kun je op de inloopmomenten bij Scala in Hoogeveen en Cultureel Jongerencentrum De Buze in Steenwijk aan de slag met de verschillende disciplines. Je kunt je inschrijven via ontdekscala.nl of langs komen bij de administratie in Hoogeveen of Meppel. Je betaalt per seizoen een vast lidmaatschap vanaf € 19,90 per maand gedurende 10 termijnen. Tip: check of je in aanmerking voor subsidie voor je lidmaatschap via www.jeugdcultuurfonds.nl

 
Lidmaatschap Hoogeveen
Op woensdag, donderdag en vrijdag ben je welkom tussen 14.00 en 20.00 uur bij Scala Centrum voor de Kunsten aan de Markt 5 in Hoogeveen.
 
Lidmaatschap Steenwijk
In Steenwijk ben je welkom op de vrijdag van 15.30 tot 18.00 uur in De Buze, Oostwijkstraat 110.
 
Urban in Meppel
Houd voor de mogelijkheden voor urban arts activiteiten in Meppel onze website in de gaten.
 

Workshops, Cursussen & Projecten 
Ook organiseert Scala urban arts speciale workshops, korte cursussen en losse projecten (o.a. Graffiti). Hiervoor betaal je extra lesgeld. 

 

Lidmaatschap Urban Arts

Locaties: 
Hoogeveen |
Steenwijk

Doelgroepen: 
7 - 18 jr.

Hieronder kun je je inschrijven als lid van Urban Arts/ st. Urban Unity. Dit geeft recht op de inloopuren bij Scala in Hoogeveen van woensdag t/m vrijdag van 14.00-20.00 uur.  In Steenwijk kun je op de vrijdag inlopen van 15.30-17.00 uur. (dit tijdstip is...
Lees meer/inschrijven >>
35
lessen

Urban Arts Junior

Locaties: 
Hoogeveen

Doelgroepen: 
6 t/m 12 jaar

Heb jij altijd al willen vloggen, youtuben en streamen, maar heb je de apparatuur en de kennis niet? Wil je DJ worden en je eigen beats leren maken? Lijkt het je leuk om een Fortnite of FiFa 19 toernooi te organiseren? Of wil je gewoon lekker creatief bezig zijn met...
Lees meer/inschrijven >>
28
lessen

Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op