archief >>

Nieuwe expo Jongerenatelier Meppel

Tot en met 24 mei 2018 exposeren de leerlingen van het Scala jongerenatelier van vakdocent Marjelle Barneveld hun werken in de foyer van CCM De Plataan in Meppel. Te zien zijn portretten, onderwerpen uit de natuur en interieurstillevens geïnspireerd door het werk van de grote kunstenaar Matisse. De tentoonstelling wordt aangevuld met persoonlijke landkaarten waarin de makers iets laten zien over het land waar ze vandaan komen of een land waar ze op een andere manier een binding mee hebben. De werken zijn gemaakt door Rojeh Assaf, Esra Bakker, Amerens Bosma, Elle Doelman, Anjuli Dudink, Marin Eshuis, Sophia Hanneman en Mariëlle Wortelboer.

 

Jongerenatelier 
Jongeren die ook aan de slag willen met beeldende kunst zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze enthousiaste groep teken- en schilderliefhebbers tussen de 12 en 18 jaar. Dit seizoen zijn er nog een paar lessen. In september start het nieuwe seizoen en zijn er ook weer proeflessen.
Meer informatie over het Jongerenatelier >>

 

Leren tekenen en schilderen voor 8 tot 13 jaar
Kinderen van 8 tot en met 13 jaar die hun teken- en schildervaardigheden willen vergroten kunnen zich nu aanmelden voor de korte cursus ‘Tekenen en meer’ door Marjelle Barneveld. De startdatum is 16 mei en de 6 lessen vinden plaats op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur in CCM De Plataan. Meer informatie en aanmelden >>
Nieuwsbrief


Altijd op de hoogte blijven van de laatste cursussen, nieuws of projecten? Meld je dan nu in voor onze nieuwsbrief.


Aanmelden >>

Fotoboek

  • Foto's

bekijk onze foto's >>

Online podium

  • Op het online-podium kunt u de beste werken van onze cursisten vinden. Bekijk hier wat door ons wordt gemaakt.

bekijk ons podium >>

Volg ons ook op